Disclaimer Snijders TripleA B.V.

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.administratiekantoorbreda.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Snijders TripleA B.V. zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kan Snijders TripleA B.V. niet instaan voor de juistheid, volledigheid en/of actualiteit van de geboden informatie. Snijders TripleA B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade die zou kunnen ontstaan door enige onjuistheid of onvolledigheid van die gegevens of informatie.

Snijders TripleA B.V. behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op deze website aangeboden informatie. Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Snijders TripleA B.V. Het is u wel toegestaan de informatie op deze website af te drukken en/of te downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Snijders TripleA B.V. hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy bij het verwerken van gegevens tijdens het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan deze website wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen.