Ondernemersadvies

Naast het verwerken van uw financiële administratie, bieden wij u ook ondernemersadvies op maat aan. Wilt u bijvoorbeeld uw administratie volledig automatiseren? Dan kunnen wij u hiermee helpen.

Advies op maat

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van advies en automatisering, zijn wij in staat u hierin te voorzien. Zo kunnen wij u adviseren hoe u uw administratie het beste kunt inrichten, van welke software u gebruik dient te maken en hoe u zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Train uw eigen personeel

Wanneer de software en juiste indeling van uw administratie geïmplementeerd is in uw organisatie is het van belang ook uw personeel van de juiste training te voorzien. Ook hier kunnen wij u mee helpen. Als officieel Exact Online expert zijn wij gecertificeerd u deze trainingen te geven en bent u gegarandeerd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en juiste integraties.

Vrijblijvende afspraak maken

Heeft u interesse in advies op maat voor uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze consultants. Die kunnen u meer vertellen over de eventuele kosten en pakketten.