Projectadministratie*

Een goede projectadministratie zorgt ervoor dat u uw projecten, klussen en opdrachten beter kunt monitoren. Het biedt inzicht in de kosten en opbrengsten van het project. Afwijkingen ten opzichte van de begroting worden eerder inzichtelijk en kunnen wellicht als meerwerk naar uw klant worden doorberekend. Wilt u tussentijds een projectresultaat weten, dan is een goede projectadministratie een voorwaarde.

Onze werkwijze

Wij implementeren graag uw projectadministratie voor u. Dit doen we door al uw projecten een uniek nummer mee te geven en houden wij bij hoeveel arbeidsuren en verbruikte materialen er ingezet zijn. Over het algemeen is dit proces bij ons gedigitaliseerd om de efficiëntie te bevorderen.

Abonnementen

Bij administratiekantoor Snijders TripleA werken wij met abonnementen in plaats van standaard uurtarieven. Dit doen wij, zodat u als ondernemer later niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, waardoor u elke maand weet waar u aan toe bent. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vergelijk dan onze abonnementen of neem contact met ons op.

Administratiekantoor Snijders TripleA uit Breda denkt met u mee

Naast uw projectadministratie bijhouden bieden wij u ook andere diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor uw salarisadministratie of financiële administratie. Maar ook voor het doen voor uw belastingaangiften kunt u bij ons terecht. Wilt u liever advies op maat ontvangen? Geen probleem.
Ook hier kunnen wij u verder mee helpen. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

*is altijd in combinatie met administratie-abonnement of administratie-contract