Salarisadministratie uitbesteden*

Als ondernemer dient u elke maand uw salarisadministratie te verwerken. Door de continue veranderingen in wet- en regelgeving blijkt dit vaak een ingewikkelde taak. Daarom kunt u ervoor kiezen uw salarisadministratie uit te besteden. Bij administratiekantoor Snijders TripleA in Breda bent u aan het juiste adres!

Hulp nodig bij uw salarisadministratie of loonadministratie?

Bij uw salarisadministratie of loonadministratie komt heel wat kijken. Het op orde krijgen van de loonadministratie is dan ook een arbeidsintensieve activiteit. Zo dient u onder andere rekening te houden met de voor geldende CAO (indien van toepassing) en ook de verplichte pensioenregeling in uw bedrijfstak.

Onze werkwijze

Samen met u als ondernemer gaan wij uw personeelsbestand doornemen. Daarna toetsen wij uw huidige arbeidsvoorwaarden ten opzichte van de voor u eventueel geldende CAO. De door u verstrekte vergoedingen worden getoetst aan de huidige fiscale wetgeving. Waar nodig zullen de arbeidsvoorwaarden e.d. in overleg met u worden aangepast zodat u aan de voor u geldende wet- en regelgeving voldoet.

Van elke personeelslid leggen wij een dossier aan, deze gegevens worden opgenomen in ons salarispakket zodat wij tijdig en correct een salarisstrook kunnen vervaardigen. Het salaris betalingsvoorstel staat voor u ter goedkeuring in internetbankieren klaar, u hoeft alleen nog te ondertekenen.

Per loonperiode zorgt Snijders TripleA voor de juiste documenten te weten: salarisstroken, betaaloverzichten, loonjournaalposten en loonheffingsafdrachten. Wij verstrekken de loongegevens periodiek aan de pensioeninstanties en de belastingdienst. Dit doen wij digitaal zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Meer dan alleen een administratiekantoor uit Breda

Bij Snijders TripleA kunt u terecht voor verschillende diensten. Naast de salarisadministratie bieden wij u een breed scala aan administratieve diensten, zoals financiële administratie, projectadministratie, belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening. Maar wist u dat wij u ook kunnen adviseren op het gebied van automatisering? Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u van een passend advies te voorzien, in welke branche u ook actief bent. Daarnaast zijn wij specialist in Exact Online en kunnen wij u en/of uw personeel waar nodig van de juiste kennis voorzien. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Administratiekantoor Snijders TripleA helpt u verder

Waar veel administratiekantoren een uurtarief berekenen, werken we bij Snijders TripleA ook met vaste abonnementen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag en komt u later niet voor verrassingen te staan. Welk pakket past het best bij u? Vergelijk de abonnementen of vraag vrijblijvend een proefabonnement aan.

*is altijd in combinatie met administratie-abonnement of administratie-contract